- Ако сте се икад запитали: "Kуда ли лети овај авион?", сада то можете сазнати стартујући следећу апликацију:

 

 

- Када изгубите из вида разлог зашто сте уписали факултет, прочитајте писмо једног дечака, чији је сан да постане електро инжењер...

"Кад порастем желео бих да будем инжењер јер је то занимљив и лак посао. Зато има оволико инжењера, а и сваки дан их је све више. Инжењери не морају да иду пуно у школу. Они само науче језике и знају да причају са компјутерима. Морају и знати да читају, да би видели шта се догодило кад се све поквари. Инжењери морају да буду храбри да их не би био страх кад се све поквари.
Свиђа ми се и плата коју добијају. - они добијају више пара него што могу да потроше. То је зато што сви мисле да инжењери имају тежак посао осим самих инжењера који знају да је тај посао лак.
Нема пуно тога што ми се не свиђа, осим што жене воле инжењере и хоће да се удају за њих па они морају да их терају да им не би сметале. Надам се да нећу бити алергичан на прашину у канцеларији, јер ако будем алергичан онда не могу да будем инжењер него ћу морати да радим."

- Документарни филм HOME никог не оставља равнодушним!

We are living in exceptional times. Scientists tell us that we have 10 years to change the way we live, avert the depletion of natural resources and the catastrophic evolution of the Earth's climate.

The stakes are high for us and our children. Everyone should take part in the effort, and HOME has been conceived to take a message of mobilization out to every human being.

 

 

- Одмор за очи и душу...

Изузетни видео снимци

The arctict light

 

The aurora

The Mountain

 

- Бесплатно путовање

- Какав је био живот без технолошких новотарија :)

 

Технолошки хендикепиран