Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Одржана радионица за писање CV-a и мотивационог писма

8. 03. 2011

У сали Рачунарског центра на Техничком факултету у Чачку  у понедељак, 7. марта 2011. г. за студенте Факултета одржана је радионица за писање CV-a и мотивационог писмау организацији Центра за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу.

 

cvradionica

 

Радионици је присуствовало 25 студената, а говорило се о типовима биографије и организовању информација које треба да садржи CV приликом конкурисања за посао или за студентску стипендију.Студентима су представљени примери добрих и лоших биографија, а било је речи и о процесу избора кандидата, начину вођења пословног разговора и другим појединостима важним приликом аплицирања за запослење.

Такође,том приликом представљени су и најновији програми мобилности студената, као и могућности за добијање стипендија, а у циљу боље информисаности студената организатори су најавили да ће сличне едукације бити организоване и убудуће.