Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Студенти Инжењерског менаџмента учествовали на конференцији у Београду

26. 05. 2016

У оквиру пројекта Network for Business Development „SCHOOL OF BUSINESS SKILLS“у згради парламента Београда, 20. и 21. маја одржана је конференција  којој је присуствовало око 150 учесника, на којој су учествовали студенти основних и мастер студија Инжењерског менаџмента Факултета техничких наука у Чачку, Александра Јовичић, Оливера Вучковић, Сања Бабић, Драгана Божовић, Јелена Арсенијевићи асистент на Катедри за индустријски менаџмент, Владан Пауновић.

 

Основни циљ конференције био је да се подстакну млади стручњаци и студенти у циљу развијања нових идеја за финансирање и имплементацију циљева одрживог развоја.

 

Menadzeri konf

 

На конференцији је организовано и такмичење  „IDEAS FOR ACTION“ што представља глобалну иницијативу коју су заједнички формирали Вортон школа и Светска банка. Тема такмичења  била је представљање идеје о финансирању за одрживи развој за младе, који се  широм света ангажују и међусобно сарађују  да би развијали и представили своје идеје и решења о финансирању и њиховој реализацији.

 

Конференција је одржана под покровитељством Министарства омладине и спорта, Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије,  Града Београда, World Bank Group, Амбасаде Сједињених америчких држава и UN Global Impact.