Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Представљене могућности за стипендије из програма Erasmus+, Erasmus Mundus и CEEPUS

16. 12. 2016

У четвртак, 15. децембра 2016. године на Факултету техничких наука и Чачку одржана је презентација о могућностима за стипендијеиз програма Erasmus+, Erasmus Mundus и CEEPUS намењена наставницима, административном особљу и студентима Универзитета у Крагујевцу.

Студенти су имали прилику да сазнају о могућностима да један или два семестра проведу на стипендираној студентској размени или за студирање на мастер или докторским програмима у Европи са пуном стипендијом. Презентација је подразумевала излагање о програмима који су на располагању, стипендијама, условима за пријављивањеи потребним документима, сајтовима на којима се конкурси објављују.

 

erazmus

Фото галерија

 

Такође, на презентацији је било речи и о могућностима за волонтирање у Европи кроз Европски волонтерски сервис (ЕВС). Након тога, сви заинтересовани су могли  да добију одговоре на питања у вези са презентованим могућностима.

 

Erazmus

 

Програме су презентовали представници Темпус фондације из Београда и из Центра за развој каријере Универзтета у Крагујевцу, који подстичу организовање оваквих скупова.