Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Наставници ФТН одржали предавања на у Универзитету у Пољској

29. 05. 2018

У оквиру Еразмус+ програма мобилности наставника и студената Универзитета у Крагујевцу и Шлеског универзитета у Гљивицама у Пољској у периоду од 21.5.-26.5.2018. године у својству гостујућих наставника боравили су доценти др Владимир Младеновић, др Марија Благојевић и др Марко Росић.

Наставници су посетили Факултет за аутоматику, електронику и рачунарство, као и Факултет за електротехнику. Заједно са још 45 гостујућих наставника и административног особља наставници ФТН Чачак учествовали су у активностима које су организоване у оквиру међународне недеље размене. 

У тока боравка презентоване су образовне и научно-истраживачке активности које се спроводе на Факултету техничких наука. Посећене су бројне лабораторије на факултетима Шлеског универзитета у Гљивицама. Наставници су одржали часове у оквиру редовне наставе на факултетима Шлеског универзитета.

Резултати реализоване мобилности огледају се у успостављању нових контаката и сарадње у домену научно истраживачког рада и иницијативама за заједничко учешће на пројектима.