Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

ФТН на Сајму образовања „Индекс 2019“

1. 03. 2019

Факултет техничких наука учествовао је на овогодишњем 15. Сајму образовања „Индекс 2019“ који традиционално организује Туристичка организација Чачка у сарадњи са Министарством просвете, науке и технолошког развоја, Школском управом Моравичког округа и Националном службом за запошљавање. Чачански матуранти су имали прилику да се на једном месту информишу о студијским програмима, начину студирања, предстојећем пријемном испиту, студентском животу. Заједничко за већину младих људи било је питање какве су могућности са знањима и звањима која буду стекли по окончању студија.

Тим ФТН који су чинили асистенти и студенти уз подршку професора представили су матурантима  студијске програме и програм бесплатне припремне наставе, за који је пријављивање кандидата у току.

Поједине школе организовале су групни долазак на сајам, а будући студенти кажу да им овај вид представљања студијских програма значи како би добили што више информација о студијским програмима и начину студирања. Сајам образовања свечано је отворио помоћник градоначелника Владан Милић.