Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Студенти ФТН организују "Хуманитарну универзитетску недељу спорта"

27. 03. 2019

Манифестација под називом "Хуманитарна универзитетска недеља спорта"  биће одржана у Чачку од 26. марта до 5. априла 2019. Став организатора манифестације Студентског парламента Факултета техничких наука (ФТН) и Алтернативне студентске организације ФТН-а је да је поред спортског такмичења једна од идеја и подизање свести омладинског дела популације на важност осећаја хуманости, хуманитарног рада и физичке активности. Ова хуманитарно - спортска манифестација до сада је одржана три пута.

Новац који буде прикупљен од котизација учесника у свим спортским дисциплинама, као и новац прикупљен од улазница за Хуманитарни концерт у Дому културе, али и сви добровољни прилози биће намењени за реновирање Основне школе "Татомир Анђелић" у Катрзи и за лечење Луке Ракоњца.

На спортским теренима такмичиће се чачански студенати и средњошколци у: футсалу, одбојци, стоном тенису, баскету, билијару, шаху.

Организатори сматрају да се овом манифестацијом спајају два најважнија домена људског бића и подстиче како духовну тако и физичку испуњеност. Од прошле године у оквиру хуманитарне недеље поред спортских активности саставни део ове манифестације јесу и културни догађаји који окупљају грађане Чачка.

 

РАСПОРЕД ТАКМИЧЕЊА:

26. 3. турнир у ПЕС-у (Студентски центар),

27. 3. такмичење у стоном тенису (Гимназија),

28. 3. такмичење у шаху (ФТН),

28. 3. такмичење у футсалу (СЦ „Младост“),

1. 4. такмичење у баскету 3×3 (СЦ „Младост“),

1.4. такмичење у одбојци (СЦ „Младост“),

2. 4. такмичење у пикаду („Фамилија 032“),

2. 4. такмичење између две ватре (СЦ „Младост“ – терени/трава),

3. 4. такмичење у билијару („Либеро“ клуб).