Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

На ФТН организован онлајн Дан отворених врата

1. 03. 2021

 

Ученици завршног разреда средњих школа имали су могућност да прошле суботе посредством платформе Google meet учествују у активности  Дан отворених врата Факултета техничких наука у Чачку. Била је то прилика да будући студенти чују детаљније  информације о студијским програмима академских и струковних студија,  пријемном испиту, начину студирања и студентском животу. Најављена је и припремна настава за пријемни  испит за коју је пријављивање кандидата у току и која ће почети 13. марта 2021. године.

Онлајн представљање Факултета у условима пандемије нарочито је важно за средњошколце који живе у другим градовима и који због актуелних околности нису у прилици лично посете Факултет. Међу учесницима је било матураната из Републике Српске као и из бројних градова из централне и западне Србије, а о Факултету, студијама, специфичностима студијских програма говорили су декан, продекани, професори, асистенти и студент продекан.

Онлајн Дан отворених врата биће организован и крајем марта.