Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Пажња и оригиналност студената ФТН за празник жена

8. 03. 2021

 

Поводом 8. марта – Међународног празника жена младићи из Студентског парламента Факултета техничких наука у Чачку  указали су пажњу и поштовање према колегиницама, поклањањем цветова које су сами направили користећи оригами технику. Студенткиње и даме запослене на Факултету нису криле одушевљење гестом који су студенти приредили.

 

-Желели смо да изненадимо даме на ФТН на оригиналан начин, јер није суштина у куповини поклона већ у указивању пажње уложеним трудом- рекао је председник Студентског парламента Урош Глишић.

Идеју је реализовала група од осам младића, који су гледајући видео запис са начином израде оригами цветова, направили више од 400 цветова за колегинице.

-Успели смо да изазовемо позитивне емоције и осмех изненађења на лицима дама на нашем Факултету, како колегиница студенткиња  тако и дама запослених на ФТН- изјавио је потпредседник Студентског парламента Срђан Илић додајући да су чланови тима уживали радећи до раних јутарњих сати.

У активности осмомартовске пажње учествовали су: Урош Глишић, Срђан Илић, Лука Ђурђевић, Ђорђе Антић, Милош Бисерчић, Вељко Јовановић, Радомир Зековић и Владимир Ивановић.

Заједничка порука студената Факултета техничких наука у Чачку је: „Будимо дивни према дамама свакога дана.“