Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Проректор за иновације и развој посетио Факултет техничких наука

11. 03. 2022

Проректор за иновације и развој Универзитета у Крагујевцу проф. др Владимир Сенић посетио је Факултет техничких наука у Чачку. Др Владимир Сенић је редовни професор на Факултету за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи, а недавно је преузео функцију проректора за иновације и развој.

 

 

Ово је његова прва званична посета неког факултета од ступања на ову функцију и одлучио је да то буде ФТН јер, како он каже, ФТН може дати највећи допринос новим пројектима у овој области. Повод ове посете била је интензивнија сарадња Научно-технолошког парка Чачак и Универзитета у Крагујевцу. Проректор проф. др Сенић похвалио је рад и инфраструктуру НТП Чачак и изразио жељу за наставком интензивније сарадње са овом институцијом. У оквиру  посете одржан је конструктивни састанак ком су присуствовали чланови руководства Агрономског факултета у Чачку и Факултета техничких наука, као и представници НТП Чачак. На састанку се говорило о досадашњој сарадњи, али и  новим предлозима сарадње између Универзитета у Крагујевцу и НТП-а. Такође, проректор је представио  нове пројекте у домену иновација и развоја Универзитета у Крагујевцу, које свакако укључују сарадњу са Научно-технолошким парком Чачак.  Обе стране су оцениле сарадњу успешном и заинтересоване су за наставак сарадње на новим пројектима.