Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Мајски сусрети некадашњих студената на ФТН

23. 05. 2022

У суботу 21. маја по други пут се окупила генерација студената која је пре 43 године дипломирала на Вишој техничкој школи у Чачку. Ову генерацију, уписану на Електротехнички одсек далеке 1979. године, како сами наводе, у бруцошке клупе примио је тадашњи шеф одсека проф. др Милић Ђекић. Како наводи Раде Костадиновић, један од организатора ових сусрета, захваљујући ангажовању Милана Ковачевића који је две године прикупљао 80 адреса њихових колега и колегиница са студија, да би њих 60 успешно и пронашао, ова генерација се први пут окупила у просторијама Високе школе техничких струковних студија тек после 40 година. Уз евоцирање успомена из студентских дана, инжењери из ове генерације студената разменили су искуства која су стекли током радног века, a који су неки од њих провели и ван граница Европе. 
 
 
Домаћини сусрета били су: др Наташа Гојгић, продекан за струковне студије, проф. др Сретен Поповић, редовни проф. у пензији, и др Милан Весковић, доцент.