Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

СТРУЧНА ПОСЕТА СТУДЕНАТА ПРЕДУЗЕТНИЧКОГ МЕНАЏМЕНТА КОМПАНИЈИ ТЕТРАГОН

6. 06. 2022

У склопу наставних активности и повезивања искустава из праксе са стеченим теоријским основама, Катедра за предузетнички менаџмент Факултета техничких наука у Чачку је успешно реализовала посету студената компанији Тетрагон. Студенти треће и четврте године основних академских студија Предузетнички менаџмент, под руководством проф. др Царише Бешића, руководиоца студијског програма Предузетнички менаџмент и сарадника на Катедри за предузетнички менаџмент Гордане Рендулић Давидовић и Николе Радосављевића посетили су једног од лидера на српском тржишту у области производње лепкова на воденој бази.
 
 
Студентима је од посебног значаја било упознавање са Сектором за истраживање и развој компаније Тетрагон у оквиру ког се шест високостручних хемијских инжењера у изузетно опремљеној лабораторији бави унапређењем квалитета постојећих и развојем нових производа компаније, чиме је по угледу на успешне савремене компаније, заокружен цеолокупан процес од идеје до финалног производа који задовољава потребе купаца.
 
 
Студенти смера Предузетнички менаџмент су  имали прилику да разговарају са представницима компаније и детаљније се упознају са извозно оријентисаној стратегији компаније, међународним стандардима које поседују али и искуствима са којима се срећу у свакодневном раду.