Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Пробни пријемни испит на ФТН-у полагало преко 250 матураната

13. 06. 2022

Протеклог викенда на Факултету техничких наука у Чачку одржан је пробни пријемни испит за преко 250 будућих бруцоша. Након завршене бесплатне припремне наставе, матуранти су имали прилику да провере своје знање из свих предмета који су предвиђени за полагање пријемног испита. 
 
 
Пробни пријемни испит полагали су матуранти из Чачка, Ужица, Краљева, Крагујевца и других градова Србије, али и Републике Српске. Ове године на Факултету техничких наука у Чачку има 588 места за студенте на 12 студијских програма. Кандидати који су се определили за струковне студије пријемни испит ће полагати 29. јуна, а за академске студије 30. јуна 2022. године.  
 
Све детаље уписа можете пронаћи на линку: http://www.ftn.kg.ac.rs/docs/59461-Konkurs_upis_ftn.pdf 
 
 
Ово је био и последњи дан одржавања манифестације „Дани отворених врата”  па су будући студенти  и ове суботе имали прилику да се сазнају  све што их занима о   сви студијиским програмима основних академских и основних струковних студија ФТН-а. Забележено је највеће интересовање кандидата од почетка манифестације. Професори, асистенти, сарадници у настави и студенти помогли су марурантнима да реше дилеме у вези са уписом и студирањем на Факултету техничких наука у Чачку.