Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.
Андријана Габоровић

Андријана Габоровић
Асистент
Ужа научна област: Информационе технологије и системи
Катедра за информационе технологије

Факултет техничких наука у Чачку

Универзитета у Крагујевцу

Светог Саве 65

32102 Чачак
Србија


Тел.:  +381 032/302-734

Факс: +381 032/342-101

Број кабинета: 130

 andrijana.gaborovic@ftn.kg.ac.rs

 

Андријана Габоровић (девојачко Јовичић) је рођена 1994. године у Ужицу. Основну школу „Петар Лековић“ у Пожеги завршила је као носилац Вукове дипломе и носилац награде фонда потпоручник "Борко Никитовић" за најбољег ученика. Гимназију "Свети Сава" у Пожеги завршила је са одличним успехом.

 

Факултет организационих наука у Београду, смер Информациони системи и технологије уписала је 2013. године, а завршила 2018. године. Са завршеним основним студијама стиче звање Дипломирани инжењер организационих наука.

Мастер студије на Факултету техничких наука у Чачку, смер Информационе технологије, модул Инжењер, завршила је 2021. године. Мастер рад из кога је добила оцену 10,00 радила је на тему „Управљање портфолиом пројеката у облаку“. Са завршеним мастер студијама стиче звање Мастер инжењер информационих технологија.

 

Године 2021. уписала је докторске академске студије на Факултету техничких наука у Чачку, смер Информационе технологије.

 

На Факултету техничких наука ангажована је као сарадник у настави од фебруара 2019. године, а као асистент од фебруара 2022. године.

 

Предмети на којима је ангажована: Информациони системи, Информационе технологије, Рачунарске апликације, Развој информационих система, и Електронско пословање.