Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Изузетан успех студената ТФ-а на "Електријади"

27. 05. 2011

На овогодишњој „Електријади“  одржаној на Копаонику од 20. до 25. маја 2011. године  учествовали су студенти Техничког факултета, који су се  такмичили у знању и спорту.  Изузетно добре резултате студенти ТФ-а остварили су у  одбојци, рукомету, фудбалу, стоном тенису.  У конкуренцији 14 факултета,  екипа Техничког факултета  у укупном екипном  спортском пласману  освојила је  друго место.

Прво место  освојиле су мушка и женска екипа у одбојци, друго место заузеле су девојке ТФ-а у фудбалу и мушка екипа која се такмичила у дисциплини надвлачење конопца.  Рукометна мушка екипа  освојила је треће место, као и женска екипа у стоном тенису.  

 

elektrijada

 

„Електријада„ је највећи скуп студената електротехнике у Југоисточној Европи на коме се окупило око две хиљаде студената из Србије, Црне Горе, Босне и Херцеговине, Македоније, Мађарске, Бугарске, Пољске, Немачке и Грчке.

Посебан значај оваквих скупова је дружење и повезивање студената са колегама са других факултета и међусобна размена знања, искустава и идеја. Студенти ТФ-а  остварили су доста пријатељских контаката и договорили међусобне студентске посете са колегама из Сарајева и Софије.