Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Електријада - 54. међународни сусрети студената електротехнике

22. 05. 2014

Студенти Факултета техничких наука у Чачку учествовали су на 54. међународним сусретима студената електротехнике, познатијем као “Електријада” који је одржан у Балатону у Мађарској. “Електријада” је навећи годишњи скуп студената електротехнике у Европи и окупља више од две хиљаде учесника са више од 30 факултета из Србије, Црне Горе, Босне и Херцеговине, Словеније, Македоније, Хрватске, Бугарске, Пољске, Швајцарске, Немачке и других европских земаља. “Електријада” кроз своје програме шири и популарише све сфере активног студентског живота – научни рад, такмичења у знању, спортска такмичења, едукативне програме, забаву и дружење.

 


 

Званични део ове манифестације чинили су такмичења у знању и спорту, где се се студенти такмичили у индивидуалној конкуренцији, али и екипно за пласман својих факултета. Међу десет најуспешнијих такмичара из Теорије електричних кола био је наш студент Сава Милосављевић, док је мушка екипа ФТН освојила је 1. место у одбојци.

 


“Електријада” за већину студената представља извор позитивне енергије, добру забаву и незаборавне моменте, а самим тим најлепше проведено време у току студирања.

 

Погледајте галерију слика