Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Студент Стојан Савковић - добитник Универзитетске стипендије

29. 01. 2015

Студент четврте године Мехатронике ФТН у Чачку Стојан Савковић, добитник је овогодишње  Универзитетске стипендије коју додељује Фондација за стипендирање најбољих студената Универзитета у Крагујевцу. У току досадашњих студија Стојан Савковић је остварио просечну оцену 9,82, што га је сврстало међу 13 награђених студената, који ће добијати месечну стипендију у износу од 15 хиљада динара у наредних годину дана.
 

 


Традиционално, у оквиру обележавања Светог Саве, уговоре о додели стипендија за 2015. годину најбољим студентима Универзитета у Крагујевцу уручила је проф. др Снежана Соковић, проректор за наставу и студентска питања. Свечаности поводом додељивања стипендија, поред ректора и ректорског колегијума присуствовали су декани факултета, родитељи, пријатељи и колеге награђених студената.

 

Univerzitetska stipendija Dejan Stankovic


У обраћању награђенима, ректор Универзита у Крагујевцу проф. др Слободан Арсенијевић је рекао: "Драго ми је што сте изабрали пут да будете најбољи. То је добар пут јер мислим да ће врло брзо доћи време када ће бити простора само за најбоље. Ви сте понос и будућност не само Универзитета у Крагујевцу већ и читаве Србије. "