Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Посета Универзитету Deusto у оквиру Erasmus+ K107 размене

12. 05. 2016

У оквиру програма размене Erasmus+ K107  асистенткиња Факултета техничких наука у Чачку Милица Стојковић боравила је у својству  гостујућег наставника на Факултету за психологију и образовање  на Универзитету Deustoу Билбаоу у Шпанији. 

Преносећи позитивне утиске о двонедељном боравку у Шпанији, Милица Стојковић  каже је искуство боравка у Шпанији  вишеструко:

-У професионалном смислу имала сам много могућности за учење и усавршавање у области којом се бавим. Такође, успостављени  су контакти који могу бити основа за будућу сарадњу са колегама у Билбаоу, који је диван град са богатом туристичком понудом. –наводи Милица Стојковић.

 

Deusto Milica Stojkovic

 

Продекан за науку и међународну сарадњу на ФТН  др Данијела Милошевић каже да је ово само прва у низу  успешних размена саDeustoУниверзитетом у оквиру програма  Erasmus+  , како наставног особља тако и студената ФТН  и изразила очекивање да ће се  у наредном периоду посебна пажња посветити мобилности и студената и наставника.