Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Студенти ФТН у посети колегама у Вараждину

22. 03. 2017

Представници Студентског парламента Факултета техничких наука у Чачку боравили су у петодневној посети Вараждинуод 07. до 11. марта 2017. године на позив представника Студентског збора Факултета организације и информатике.

Према утврђеном протоколу, првог дана посете, представнике Студентског парламента примио је декан Факултета организације и информатике, проф. др Ненад Врчека, а потом и стручна саветница за науку и високо образовање Изабела Тушак која је представила могућности мобилности студената као и о потенцијалној сарадњи ФОИ-а и ФТН-а када је реч о програму Еразмус+ размене студената.

 

FOI VARAZDIN

 

Студенти ФТН-а боравили  су у  Центру за подршку студентима и развој каријере  у коме  запослени раде на успостављању сарадње са компанијама из Вараждина и околине и обезбеђивању студентске праксеса циљем да што већи број студената после завршених студија буде запослен у оквиру пословних система у којима су стекли практична искуства.

Посета представника студената Факултета техничких наука колегама на Факултету организације и информатике у Вараждину, размена искустава у раду, унапређивање добрих пријатељских односа и проширивање сарадње, допринеће квалитетнијем раду студентских организација обе установе.