Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

ФТН на Сајму привреде у Чачку

12. 10. 2017

У друштву више од 50 домаћих привредника на Првој изложби чачанске привреде коју је организовало Удружење пословних жена „Надежда Петровић“ из Чачка, наступио је и Факултет техничких наука у Чачку. Место на коме су се окупили привредници било је права прилика да се посетиоци упознају са производним потенцијалима предузећа, производима и услугама.

 

На штанду ФТН био је изложен је експонат „Пунилица за мед“, коју су израдили студенти у Лабораторији за мехатронику, представљени су студијски програми на сва три нивоа студија. О значају образовања и високообразовних установа у Чачку као предуслову за стварање повољног привредног амбијента, приликом отварања Сајма говорио је и градоначелник Чачка Милун Тодоровић

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                          

Идеја организатора је била да се прикаже привредни потенцијал Чачка, да се успоставе контакти и размене искуства. Привредници су препознали важност оваквих скупова, презентације производа и услуга, а међу излагачима су били предузетници који се баве различитим делатностима од производних до услужних. У оквиру наставних активности студенти ФТН са студијских програма Индустријски менаџмент и Предузетнички менаџмент посетили су сајам са професорима.