Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Успех ФТН на Радничким спортским играма

30. 05. 2018

На недавно завршеним другим  по реду Радничким спортским играма одржаним у Чачку, женски одбојкашки тим Факултета техничких наука освојио је 3. место и бронзану медаљу. Тим ФТН такмичио се у конкуренцији 19 одбојкашких екипа.

Одбојкашки тим ФТН: Милена Дамњановић, Милица Стојковић, Маја Радовић, Даница Фатић, Дијана Јагодић, Марија Благојевић, Гордана Рендулић, Лидија Пауновић.

Такође, треће место освојио је асистент Димитрије Розгић у индивидуалној дисциплини „обарање руке“, док је од 64 шахисте, Розгић забележио 4. место.

Представници Факултета који су се такмичили у индивидуалним и екипним спортовима, имали су сталну подршку бројне публике као и подршку декана и колега са ФТН.

Ове године на играма се окупило више од 1500 такмичара из приватног и јавног сектора са подручја Чачка. Организатор Радничких спортских игара је Форум привредника Чачка уз подршку Града Чачка.