Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Војнотехнички институт из Београда заинтересован за дипломце ФТН

22. 10. 2019

У петак, 18. октобра 2019. године на Факултету техничких наука у Чачку одржан је радни састанак руководства ФТН, шефова катедри и шефова студијских програма са  представницима Војнотехничког института и Управе за одбрамбене технологије на  коме се говорило о новим могућностима за унапређивање дугогодишње сарадње између ФТН и ВТИ. Једна од централних тема било је стипендирање студената мастер академских студија Електротехничког и рачунарског инжењерства, односно кадрова који су потребни  Војнотехничком институту.

У обраћању, декан ФТН проф. др Данијела Милошевић изразила је захвалност Војнотехничком институту што су међу техничким факултетима у Србији препознали квалитет студената који се образују на ФТН, што је, како је навела, додатни подстицај за будуће мастер инжењере електротехничког и рачунарског инжењерства и мотивација да буду још успешнији у току студија.

Представници ВТИ су разговарали и са студентима који су одлучили да конкуришу за стипендију о могућностима која пружају радна места на којима би по завршетку мастер студија стипендисти били запослени.

Министарство одбране Републике Србије расписало јеконкурс за стипендирање мастер студената у школској 2019/2020. године који траје до 31. октобра, за потребе њиховог радног ангажовања у Војнотехничком институту у Београду.