Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Стручна посета студената Предузетничког менаџмента НТП-у Чачак

4. 07. 2022

Студенти треће и четврте године студијског програма Предузетнички менаџмент у пратњи руководиоца студијског програма и сарадника на Катедри за предузетнички менаџмент,  имали су прилику да се на крају семестра упознају са радом Научно технолошког парка у Чачку и чачанским стартап компанијама које развијају своје иновације.

На почетку посете студенти су кроз интерактивни рад упознати са појмовима иновација и стартап, као и са улогом НТП Чачак у развоју иновативних и стартап компанија. Студенти су посетили и богато опремљену лабораторију најсавременијом опремом, која пружа прилику иновативним људима да тестирају и реализују своје идеје. Студенти су обишли и производну халу на преко 5700 м2  у којој су смештене компаније које развијају свој посао у оквиру Научно технолошког парка у Чачку.
 
Студентима треће и четврте године студијског програма Предузетнички менаџмент пружена је изврсна прилика да виде резултате рада чачанске стартап компаније „Natura Eco“ која развија технологију 3Д штампе кућа, у облику прве куће у Југоисточној Европи која је настала употребом технологије 3Д штампе под називом Protodom.
 

Катедра за предузетнички менаџмент ће настојати и у будућности да, у складу са наставним програмом, омогући студентима да стечена теоријска знања из области предузетништва, економије и организације повежу са успешним примерима из праксе.