Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Одржан меморијални турнир „Александар Аврамовић“

14. 10. 2022

На теренима Спортског центра „Младост“ у Чачку   одигране су завршне утакмице у малом фудбалу у оквиру  Меморијалног  турнира „Александар Аврамовић“, који je организовао Студентски парламент Факултета техничких наука у Чачку.  Учесници овогодишњег   хуманитарно-меморијалног турнира су студенти Факултета техничких наука у Чачку и рекреативци у овом спорту.

Од шест такмичарских екипа, прво место освојили су  „Баћко и Клајверт“, друго место  припало је екипи „Галактикоси“, док је треће пласирана екипа „Радоиња“.  За најбољег голмана на турниру проглашен је Милош Мраковић, најбољи стрелац је  Лука Савић, а најбољи играч је Бојан Ивановић.

Меморијални турнир се традиционално организује у знак сећања на једног од најбољих студената Електроенергетике Александра Аврамовића, кога је у тренутку изненадне смрти од факултетске дипломе делила само одбрана дипломског рада. Од 2007. године награда коју Факултет додељује сваке године најбољем дипломцу-студенту Електротехничког одсека носи назив „Александар Аврамовић“.