Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

На Факултету техничких наука у Чачку одржана презентација привредника-сарадника на дуалном образовању

27. 10. 2022

Факултет техничких наука у Чачку у школској 2022/23.  уписао је другу генерацију студената студијског програма Одевно инжењерство и дизајн по дуалном моделу образовања, па су се тим поводом студентима представили сарадници Факултета из текстилне индустрије.
На презетнацији које је одржана на Факултету техничких наука у Чачку студенте су са пословањем својих компаније упознали представници Tiffany Production, PS Fashion, Bogutovo, Jasmil, Аmibo и Eurotay, а у циљу да се студенти одлуче за послодавца код ког ће реализовати учење кроз рад.

Ово је била прилика да студенти сазнају о компанијама и начину пословања истих. Након завршених презентација студенти су имали прилику да поставе питања сарадницима учења кроз рад и на тај начин лакше донесу одлуку која је то компанија у којој ће провести наредни семестар .
Након првог семестра који студенти проводе на факултету стичући теоријска знања, у следећем семестру студенти ће учење кроз рад реализовати у некој од текстилних компанија за коју се буду одлучили.