Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Стартап викенд 2-3. март - Иновациони Инкубатор Универзитета у Крагујевцу

5. 03. 2024

Стартап викенд, одржан 2. и 3. марта, на Универзитету у Крагујевцу, био је прилика да млади стекну релеватна знања и вештине како би развили своју технолошку стартап компанију. Ово је догађај који је намењен развијању личних вештина, стицању нових познанства и представљању својих идеја стручњацима. 
 
  
 
Догађај је омогућио да се млади боље упознају са темом како то изгледа када се ствара један стартап и шта све он обухвата. Који су кораци у процесу стварања једног производа, како се одређује тржиште и откривају корисници до тога како презентовати ту идеју. У току два дана трајања програма, учесници су прошли кроз предавања и радионице из области: предузетништва и стартапа, рада у тиму и решавање реалних проблема, менторски програм са стручњацима из различитих области, презентовање и евалуација пословних идеја и модела. 
 
Овај Стартап викенд је организован од стране следећих институција: Иновациони Инкубатор Универзитета у Крагујевцу, НТП Чачак, Министарство науке, технолошког развоја и иновација, удружење „Права прича“ у сарадњи са партнерским организацијама из иновационог екосистема Србије: пројекат „Предузми Идеју“ који реализује  Иницијатива „Дигитална Србија“ уз подршку USAID-а, ICT Hub-a, PwC и GARAŽA бy Tenderly.