Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Најава предавања - “Presentation skills – Public speaking” 15. мај 2024. године

13. 05. 2024

Питер Чулу, бизнисмен и оснивач Сермало групе, одржаће у среду 15. маја 2024. године у 12 часова предавање на тему  “Presentation skills – Public speaking” на Факултету техничких наука у Чачку, у амфитеатру 111.

Догађај је организован уз подршку Иновационог инкубатора ФТН-а.

Основне области рада Питера Чулуа су истраживање тржишта, дигитални маркетинг и људски ресурси, а његова визија је да повеже људе широм света и посебно учврсти везе између Србије и Велике Британије. Рођен у Африци (Малави), а одрастао у Великој Британији где је стекао универзитетску диплому и направио прве пословне кораке, захваљујући модерном приступу бизнису који га је довео и до Србије, Питер и његов тим се сваком свом клијенту потпуно посвећују, посебно нудећи своју експертизу малим компанијама којима помаже да се развију и прошире своје услуге.

Придружите нам се како бисте открили шта лежи иза успешног јавног наступа, које захтеве послодавци данас имају и како покренути сопствени бизнис. Предавање је отворено за све заинтересоване студенте.