Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Свечани пријем 36. генерације студената

4. 10. 2010

Нову генерацију студената прве године, свечано су поздравили  декан Техничког факултета, проф. др Јерослав Живанић,  потредседник Студентског парламента Дејан Јевтовић, представница Студентског центра- Чачак,  Касија Вукајловић и директор чачанске Високе школе техничких струковних студија др Дојчило Сретеновић.

Уз кратак осврт на традицију 35- годишњег образовања на Техничком факултету, у поруци добродошлице, декан Факултета, проф. др Јерослав Живанић  пожелео је бруцошима пуно успеха у будућем школовању и изразио очекивање да ће и ова генерација,  знањем које буду стекли у овој високообразовној установи,  допринети привредном и друштвеном развоју Србије.

У оквиру забавног садржаја на свечаности је уприличена пројекција краткометражних анимираних филмова, остварења реализованих у оквиру Међународног фестивала анимације „Аниманиа 2010“, чији је организатор Дом културе у Чачку.