Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Успех студената ТФ на "Купу ректора 2011"

20. 04. 2011

У недељу, 17. априла на спортским теренима у Крагујевцу одржана је традиционална  Спортска манифестација “Куп ректора 2011“ на којој су наступиле спортске екипе студената са 11 факултета Универзитету у Крагујевцу.

 

Студенти Техничког факултета у Чачку наступили су у седам дисциплина и забележили изузетне резултате.

 

kuprektora

 

У екипној конкуренцији у стрељаштву, мушка екипа ТФ-а освојила је прво место  у дисциплини: гађање ваздушном пушком (Предраг Симовић, Небојша Крушкјовић, Марко Лишанин). Прво место у појединачној конкуренцији, такође гађање ваздушном пушком и златну медаљу освојио је студент ТФ-а Предраг Симовић.

 

Одличан резултат забележили су одбојкаши, одбојкашице и стонотенисери. Сребрним медаљама окитили су се чланови мушке и женске одбојкашке екипе, а друго место и сребрно одличје освојила је и мушка екипа ТФ-а која се такмичила у  стоном тенису.

 

У име студената и колектива Техничког факултета, декан проф. др Јерослав Живанић честитао је студентима на постигнутим спортским резултатима и подсетио да Технички факултет подржава све студентске активности које доприносе развоју и афирмацији младих људи у свим сегментима друштвеног живота.