Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

На Универзитету у Крагујевцу свечано промовисани доктори наука

15. 04. 2011

 

На свечаној промоцији доктора наука приређеној у Ректорату Универзитета у Крагујевцу, у четвртак, 14. априла 2011. године, ректор проф. др Слободан Арсенијевић промовисао је 14 кандидата који су звање доктора наука стекли на неком од 11 факултета Универзитета у Крагујевцу.

Том приликом промовисана су два доктора техничких наука: Наташа Гојгић, дипл. инж. маш. и  Душан Минић, дипл. инж. ел., који су докторске дисертације одбранили на Техничком факултету у Чачку. Свечани чин промоције својим излагањима о кандидатима и научном доприносу њихових докторских дисертација употпунили су декан Техничког факултета проф. др Јерослав Живанић и проф. др Алекса Маричић. На Техничком факултету у Чачку од оснивања до данас, докторирало је 50 кандидата, а у анале Универзитета у Крагујевцу уписано је 553 доктора наука.

 

doktori

 

Др Наташа Гојгић, дипл. инж. маш., одбранила је докторску дисертацију 30. августа 2010. године  под називом: "Подршка интеграцији информационог система и система управљања квалитетом са аспекта система пословне интелигенције".

Др Душан (Милан) Минић, дипл. инж. ел.,одбранио је докторску дисертацију 4. марта 2011. године под називом: "Утицај структурних промена на електрична и феромагнетна својства аморфних легура на бази гвожђа".