Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Одржана Конференција РППО11

28. 09. 2011

У организацији Техничког факултета  у Чачку  од 23. до 25. септембра 2011. г.  у Регионалном центру за стручно усавршавање запослених у образовању у Чачку  одржана је Национална конференција са међународним учешћем  по називом: „Реинжењеринг пословних процеса у образовању- РППО11“ на којој је учествовало око 70 домаћих и иностраних аутора и коаутора научних и стручних радова из области образовања.

Радови учесника објављени у Зборнику радова на око 550 страна, а научно-стручни скуп  имао јециљ да подстакне и обједини стручна знања и истраживачке резултате који се односе на дефинисање пословних процеса који се примењују на свим образовним нивоима: од предшколског до факултетског. Научно- стручни скуп је свечано отворио декан Техничког факултета проф.др Јерослав Живанић, а уводне реферате саопштили су председник Програмског одбора проф. др Алемпије Вељовић и проф. др Верка Јовановић, ред. проф. Универзитета „Сингидунум“ у Београду.

 

 

Покровитељи Конференције „Реинжењеринг пословних процеса у образовању – РППО 2011“ научно-стручног скупа Министарство просвете и науке  Републике Србије и Универзитет у Крагујевцу.