Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

СВЕЧАНО ПРИМЉЕНА 37. ГЕНЕРАЦИЈА СТУДЕНАТА

3. 10. 2011

У великом амфитеатру Техничког факултета у Чачку, у понедељак, 3. октобра 2011. г. приређена је свечаност поводом пријема 37. генерације студената прве године.

 

prijem 2011

 

У добродошлици упућеној студентима, декан Факултета проф. др Јерослав Живанић  је рекао да је Технички факултет са својом мултидисциплинарном  структуром, флексибилном организацијом и довољно великим бројем стручних кадрова, компетентан за образовање свих профила инжењера спремних за равноправну сарадњу на светском тржишту. У обраћању  студентима, декан проф. др Живанић је додао да управа Техничког факултета и сви запослени чине велике напоре да створе услове како би студенти завршили студије на време и стекли што више знања, јер у времену које долази знање је највећи и најчешће једини капитал.

У име студената, бруцоше су поздравили студент-продекан Дијана Јагодић и представник универзитетске Канцеларије за развој каријере Лука Неговановић.  После завршеног свечаног пријема на платоу испред Факултета,  приређен је музички програм.