Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

СВЕЧАНО ПРИМЉЕНА 38. ГЕНЕРАЦИЈА СТУДЕНАТА ТФ-а

1. 10. 2012

У великом амфитеатру Техничког факултета у Чачку, у понедељак, 1. октобра 2012. г. приређена је свечаност поводом пријема 38. генерације студената прве године.

 

 

У добродошлици упућеној студентима, декан Факултета проф. др Јерослав Живанић  је рекао да је Технички факултет са својом мултидисциплинарном  структуром, флексибилном организацијом и довољно великим бројем стручних кадрова  један од највећих Факултета у Западној Србији. Такође, декан проф. др Живанић се осврнуо на правила студирања дефинисана Законом о високом образовању уз препоруку студентима да уредно долазе на предавања и извршавају своје обавезе, декан је рекао  да  је у визији Факултета остваривање високе позиције у друштву најбољих и да су све активности Техничког факултета подређене том циљу. Декан Живанић је додао да управа Техничког факултета и сви запослени чине велике напоре да створе услове како би студенти завршили студије на време и стекли што више знања, а диплома која се стиче на овом Факултету је гарант тих знања.

 


У име Скупштине града Чачка на свечаности се обратио председник Скупштине г- дин Вељко Неговановић и бруцошима пожелео пуно успеха у току студија, истакавши да Технички факултет у Чачку као образовно-научна установа  заузима изузетно важно место не само у граду, већ и шире. Студенте прве године поздравиле су њихове старије колеге: председник Студентског парламента Дејан Јевтовић и представник универзитетске Канцеларије за развој каријере Лука Неговановић, иначе председник Студентске асоцијације Техничког факултета. Свечаном пријему нове генерације студената поред професора и асистената Техничког факултета присуствовали су декан Агрономског факултета проф. др Мирослав Спасојевић, директор Високе школе техничких струковних студија др Дојчило Сретеновић, представница Студентског центра г-ђа Касија Вукајловић и родитељи студената.