Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Comtrade међу студентима ФТН-а

18. 04. 2013

Сарадња ComTrade-а и Крагујевачког Универзитета се наставља. Факултет техничких наука у Чачку био је домаћин и организатор окупљања компаније ComTrade и студентата, будућих ИТ експерата.

Директор развоја ComTrade-а, Срђан Атанасијевић, је на занимљив начин представио студентима историју развоја ИТ индустрије, како је ComTrade успео да постигне завидне резултате, на који начин се прилагођавао тржишним потребама, растао и развијао се у лидера у ИТ области на овим просторима.

 

Comtrade na FTN

 

Као фирма која традиционално негује одличну сарадњу са факултетима и студентским органацијама и годинама уназад има могућност да стедентима понуди занимљиве програме, овга пута је представила најактуелније. Ивана Бошковић, из ComTrade HR сектора, студентима је представила основне информације о бренду ComTrade-a EdIT (Education for innovative Thinkers), летњој школи програмирања која ће И ове године у јулу месецу окупити најталентованије младе ИТ снаге. Студенти се могу укључити и у   HP радионицу која након успешно одржане радионице у 2012. поново отвара своја врата и у 2013.години. Ту је и Центар за праксу који је за све заинтересоване студенте отворен од јануара до децембра, током читаве године.