Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

ОДРЖАН КУП РЕКТОРА 2013

19. 12. 2013

У организацији Факултета педагошких наука у Јагодини и Универзитетског спортског савеза студената Универзитета у Крагујевцу одржан је 33. Куп ректора- традиционално спортско такмичење студената са факултета који припадају академској породици Универзитета у Крагујевцу. На такмичењу карактеристичном само за крагујевачки универзитет учествовало је више од 600 студената, који су се такмичили у 13 дисциплина по куп сиситему: у фудбалу, мушкој и женској кошарци, мушкој и женској одбојци, мушком и женском рукомету, мушком и женском стоном тенису, у шаху и стрељаштву. Екипу Факултета техничких наука у Чачку, предводили су студент продекан Дејан Јевтовић и председник Студентског парламента ФТН Немања Павловић.

 

kup rektora

 

О освојеном другом месту у генералном пласману екипе Факултета техничких наука у Чачку Дејан Јевтовић је рекао:

- Задовољни смо резултатима, јер је конкуренција у свим спортовима била изузетно јака. Честитамо свим нашим спортистима на овогодишњем успеху. Захваљујемо нашем Факултету на подршци и колегама студентима који су учествовали на овом веома важном такмичењу и достојанствено представљали ФТН. –
Најузбудљивије утакмице, очекивано, били су финални мечеви фудбалског и кошаркашког турнира. Капитен фудбалске екипе Дејан Ћетеновић (ФТН) на предлог свих спортиста проглашен је за најбољег играча турнира, а Драган Јовановић (ФТН) са седам постигнутих голова понео је титулу најбољег стрелца.


Резултати студената ФТН
1. место МАЛИ ФУДБАЛ -у финалу ФТН Чачак- ПМФ Крагујевац 3:2
1. место ОДБОЈКА (М) - у финалу ФТН Чачак-ФПН Јагодина 2:0
1. место СТРЕЉАШТВО (М)
1. место КОШАРКА (М) - у финалу ФТН Чачак- ЕФ Крагујевац
2. место РУКОМЕТ (М) - у финалу ФТН Чачак- ЕФ Крагујевац (20:20, пенали 5:6)
2. место СТРЕЉАШТВО(Ж)

У укупном пласману најуспешнији је био Економски факултет у Крагујевцу, а треће место заузела је екипа Факултета педагошких наука у Јагодини.

 

pobeda

 

На свечаности затварања „Купа ректора 2013“ такмичаре и бројну публику поздравио је декан Факултета педагошких наука у Јагодини мр Сретко Дивљан, који је победничким екипама уручио пехаре, медаље и дипломе.

 

dekan