Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

ФТН најбољи на „КУП-у ректора 2014“

14. 04. 2014

У организацији Учитељског факултета у Ужицу и Универзитетског спортског савеза студената Универзитета у Крагујевцу одржан је 34. Куп ректора-традиционално спортско такмичење студената са факултета који припадају академској породици Универзитета у Крагујевцу. Овогодишњи победници у генералном пласману су студенти Факултета техничких наука у Чачку. На такмичењу карактеристичном само за крагујевачки универзитет учествовало је више од 800 студената, који су се такмичили у 13 дисциплина по куп систему: у фудбалу, мушкој и женској кошарци, мушкој и женској одбојци, мушком и женском рукомету, мушком и женском стоном тенису, у шаху и стрељаштву.

 

Kup rektora 2014 pobednicka ekipa

Овогодишњи победници у генералном пласману - екипа ФТН Чачак

 

Студенти Факултета техничких наука, уз подршку руководства Факултета, озабележили су сјајне резултате како у екипним спортовима, тако и у појединачној конкуренцији. Освојене су златне медаље у кошарци( М), одбојци  М) и шаху (М) и  сребрне медаље у  фудбалу, рукомету (М), шаху (Ж) и стоном тенису  (Ж).

 

Резултати студената ФТН:
1. место ОДБОЈКА (М) - у финалу ФТН Чачак-ПМФ Крагујевац 2:1
1. место КОШАРКА (М) - у финалу ФТН Чачак- ЕФ Крагујевац 63: 60
1. место ШАХ (М) - у финалу ФТН Чачак- АГ Чачак 3:0

2. место МАЛИ ФУДБАЛ -у финалу ФТН Чачак- ФПН Јагодина2:2, (пенали 4:5)
2. место РУКОМЕТ (М) - у финалу ФТН Чачак- ЕФ Крагујевац
2. место ШАХ (Ж) - у финалу ФТН Чачак- УФ Ужице 2:3
2. место СТОНИ ТЕНИС (Ж)- у финалу ФТН Чачак

 

На свечаности затварања „Купа ректора 2014“  такмичаре и бројну публику поздравио је продекан за наставу Учитељског факултета у Ужицу мр Бранко Поповић, који је победничким екипама уручио пехаре, медаље и дипломе.