Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Oдржан 7. меморијални турнир „Александар Аврамовић“

9. 06. 2014

На теренима Спортског центра „Младост“ у Чачку одигране су завршне утакмице у малом фудбалу у оквиру 7. Меморијалног турнира „Александар Аврамовић“, који je организовао Студентски парламент   Факултета техничких наука у Чачку. У овогодишњој спортској манифестацији учествовало је девет екипа, које су чинили студенти Факултета техничких наука, Агрономског факултета и Високе школе техничких струковних студија.

 

Коначни победник овогодишњег турнира је екипа ФТН-а која је савладала екипу „Гарави сокак“ резултатом 5:2. За најбољег играча турнира проглашен је Зоран Божовић (ФТН), а за најуспешнијег стрелца Борис Рилак (АФ), који је у току турнира постигао 13 голова. Као и прошле године, најбољи голман турнира је Петар Марић (ФТН). Награде најуспешнијима на турниру уручио је др Мирослав Бјекић, ванр. проф.

 

pobednici

 

На завршној свечаности, председник Студентског парламента Немања Павловић уручио је признање студенту продекану Дејану Јевтовићу, које је додељено за допринос у афирмацији студентских активности.