Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Одржан пробни пријемни испит

23. 06. 2014

Факултет техничких наука последњих година организује бесплатну припремну наставу за све оне средњошколце који желе да упишу наш факултет, а последње три године је уобичајено да се на крају припремне наставе организује пробни пријемни испит да би матуранти проверили знање које су стекли и евентуално исправили оно што нису савладали. Процедура за пробни пријемни испит је идентична као за прави пријемни, тако да је ово начин да будући студенти превазиђу трему, да виде како све функционише, а све са циљем да постигну што боље резултате. Припремна настава се изводила за све предмете који се полажу на пријемном, а то су: математика, физика, основе електротехнике, организација рада и информатика.

 

Пробни пријемни испит

 

Да подсетимо, ове године на Факултету техничких наука у Чачку на шест студијских програма основних академских и интегрисаних академских студија има места за 200 буџетских и 55 самофинансирајућих студената. Школарина износи 68 хиљада динара и може се измирити у више месечних рата. Пријављивање кандидата на конкурс биће од 2. до 4. јула, док је полагање пријемних предвиђено за 10. јул у 11 часова.