Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Приређен свечани пријем за 41.генерацију бруцоша ФТН

28. 09. 2015

У великом амфитеатру Факултета техничких наука  28. септембра 2015. г., интонирањем државне и студентске химне у извођењу проф. Војислава Спасића, уприличен је  свечани дочек 41. генерације студената, чиме је означен почетак школске 2015/2016. године.  Добродошлицу бруцошима пожелео је декан проф. др Јерослав Живанић:


- Са нестрпљењем смо ишчекивали долазак још једне генерације студената. Свима честитам положени пријемни испит и добро дошли на наш факултет. Почетак студија је почетак новог раздобља у вашем животу. Капитал овог факулетата су студенти, професори и асистенти са својим знањима и сво особље које заједно са вама чине једну породицу. Када завршите и добијете диплому, знам да ћете изаћи као добри и племенити људи који ће добити прилику да пласирају своје знање. Ви сте од данас чланови угледне и велике породице Факултета техничких наука и нека вам је срећан почетак студија!- рекао је декан Живанић.

 

Prijem brucosa


У име руководства Града Чачка студентима прве године  обратио се председник Скупштине града Вељко Неговановић изразио  очекивање да ће нови студенти пратити и надмашити досадашње генерације дипломаца који су оставили велики траг у животу града и Србије.

- Велика ми је част да вас поздравим у име Града Чачка.  Уписом на Факултет техничких наука направили сте прави избор, јер су бројни привредници, професори, менаџери са овог факултета оставили велики траг у нашем граду, Србији и шире. Сигуран сам да ће и међу вама бити успешних који ће допринети развоју свог краја и Србије. 

 

Prijem 2


Бруцошима су се обратили директор Студентског центра Драган Јововић, студент продекан Петар Вујовић и председник Студентског парлемнта Вук Васиљевић који је објаснио улогу Студентског парламента:

-Основна улога Студентског парламента је заштита права, интереса студената ФТН,  унапређење квалитета студија и студентског стандарда али и потсећање на обавезе које студенти имају.


Након завршене свечаности за бруцоше је у холу Факултета приређен музички програм.

 

Prijem 3