Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

ФТН други на Купу ректора 2017

25. 04. 2017

На традиционалној спортској манифестацији "Куп ректора 2017", одржаној у недељу, 23. априла 2017. године у Јагодини, у конкуренцији 12 факултета Универзитета у Крагујевцу, у генералном пласману екипа Факултета техничких наука у Чачку заузела је друго место.

Уз захвалност домаћинима Факултету педагошких наука у Јагодини и организатору такмичења Универзитетском спортском савезу Крагујевца, честитке и захвалност студентима ФТН на оствареном резултату, у име руководства и колектива упутили су декан ФТН проф. др Небојша Митровић и продекан проф. др Снежана Драгићевић, који су уприличили пријем представника студената.

 

Kup rektora 2017

Фото галерија

 

Подсетивши да је на такмичењу које окупља око хиљаду студената, екипа ФТН остварила одличан резултат, председник Студентског парламента Милован Кнежевић упутио је честитке освајачима медаља и захвалио колегама што су на најбољи начин представљали  факултет и Град Чачак.

 

Резултати екипe Факултета техничких наука у Чачку:

1. место футсал (М)

1. место стрељаштво индивидуално (Милан Радуловић)

2. место рукомет (М)

2. место кошарка (Ж)

2. место стрељаштво (М)

3. место кошарка (М)

3. место одбојка (Ж)

3. место одбојка (М)

3. место стрељаштво (Ж)

4. место стони тенис (Ж)

4. место стони тенис (М)