Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Представница Француске амбасаде посетила ФТН

2. 06. 2017

У оквиру посете представника Амбасаде Републике Француске и Француског института у Србији Граду Чачку, Факултет техничких наука посетила је аташе за сарадњу Амбасаде Француске г-ђа Virginie Manfroni која је разговарала са представницима руководства ФТН, продеканом за науку и међународну сарадњу проф. др Данијелом Милошевић и продеканом за финансије и сарадњу са привредом проф. др Снежаном Драгићевић као и представницима чачанског Агрономског факултета проф. др Ленком Рибић Зеленовић и др Снежаном Танасковић. Тема састанка била је: могућности образовне и научне сарадње са универзитетима у Француској.

 

На састанку се говорило о програмима намењеним истраживачима и запосленима на факултетима, које финансира Влада Републике Француске. Било је речи и о француском језику и његовој популаризацији, могућностима реализације заједничких пројеката, стипендирању и другим видовима мобилности  студената основних, мастер и докторских студија.

 

 

Француски аташе