Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

ФТН на сајму - Дани универзитетске књиге

30. 01. 2018

 

Универзитет у Крагујевцу, у циљу промовисања факултетског и универзитетског научног и наставног издаваштва (научних монографија, часописа, уџбеника, тематских зборника и зборника са научних скупова), први пут je oрганизовао промотивно-сајамску манифестацију под називом „Дани универзитетске књиге“.Промотивно-сајамска манифестација Дани универзитетске књиге одржана је у Универзитетској галерији од  25. до 27. јануара 2018. године.

 

 

Првог дана сајамског представљања, у присуству бројне публике, продекан за науку и међународну сарадњу проф. др Данијела Милошевић говорила је о издавачкој делатности и часописима Факултета техничких наука као и важности издаваштва за ову образовно научну установу.  Професори Факултета техничких наука у Чачку проф. др Предраг Петровић, проф. др Алемпије Вељовић, др Нада Дамљановић, ванр. проф. и др Милош Папић, доц., представили су своје уџбенике и друге публикације објављене у току претходне календарске године, а посетиоци су имали прилику да о библиотечком фонду и другим појединостима везаним за рад факултетске Библиотеке  више сазнају од руководиоца Библиотеке ФТН Ксеније Лајишић.