Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Велико интересовање студената ФТН за ангажовање у Panasonic-у

17. 12. 2018

На Факултету техничких наука у четвртак, 13. децембра 2018. године за  студенте електротехничког и рачунарског инжењерства и мехатронике  одржана је презентација програма под називом: "Права шанса - завири у свет савремених инжењерских вештина и постани део успешног интернационалног тима - похађај стручну праксу у Panasonic-u".

Представници Panasonic Lighting Devices Serbia d.o.o. чији тим су су чинили: дипломац Факултета техничких наука Горан Савић, Зорица Сурла, Милош Стевановић и Бојан Антонијевић, информисали су студенте о делатности предузећа као и о могућностима за обављање стручне праксе и запослење будућих дипломираних инжењера електротехниког и рачунарског инжењерстав и мехатронике у Компанији Panasonic Lighting Devices Serbia d.o.o.

Panasonic Lighting Devices Serbia d.o.o. је водеће светско предузеће у производњи и развоју електронских уређаја опште намене као и електронских уређаја за индрустрију расвете и ЛЕД апликација. Студенти ФТН изразили су велико интересовање за будућу сарадњу и аплицирање најпре за стручну праксу коју би већ у наредном периоду обављали за потребе те компаније.

Иначе, између Факултета техничких наука у Чачку  и Компаније Panasonic Lighting Devices Serbia d.o.o. недавно је потписан уговор о пословно техничкој сарадњи чије седиште за Србију се налази у Свилајнцу.