Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Студенти најавили друштвене и хуманитарне активности

14. 02. 2019

На Факултету техничких наука одржана је конференција за новинаре на којој је студент проректор Универзитета у Крагујевцу Сандра Миљаковић, иначе студент ФТН најавила бројне активности које ће се реализовати у наредних месец дана. Прва у низу активности је трибина на тему: “Зашто млади одлазе?“ на којој ће у понедељак,  25. фебруара 2019. године од 19.30 у чачанском Дому културе говорити проф. др Даница Грујичић, што је на конференцији најавио Радован Новаковић, представник „Фондације за младе проф. др Даница Грујичић“.

У оквиру студентских активности, организатори- студентски парламенти Факултета техничких наука у Чачку, Агрономског факултета и Високе школе техничких струковних студија најавили су културне, едукативне, спортске и хуманитарне активности које ће бити усмерене на прикупљање донација намењених за помоћ при обнови Основне школе у Катрзи.

Циљ чачанских студената, како је навела Сандра Миљаковић је да студентски живот и ваннаставне активности буду што садржајније, да се развија тимски дух и друштвена одговорност код младих дружењем, изражавањем креативности, сарадњом и узајамном помоћи.