Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Посета Факултету за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи

12. 03. 2019

У суботу, 9. марта 2019. године у оквиру једноневног боравка у Врњачкој Бањи, представници Факултета техничких наука посетили су Факултет за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи Универзитета у Крагујевцу. Гостопримство су указали  декан Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи, проф. др Драго Цвијановић и председник Општине Врњачка Бања г-дин Бобан Ђуровић. Пожелевши добродошлицу гостима из Чачка, домаћини су оценили да је колегијална посета веома важна и да је у свим сегментима треба развијати и унапређивати. На састанку је било речи о досадашњој и  могућностима будуће сарадње два факултета. 

Декан ФТН-а, проф. др Данијела Милошевић у име колега са ФТН и у своје лично име, захвалила је на срдачној добродошлици, пријатној колегијалној атмосфери и похвалила рад и досадашње резултате најмлађе чланице Универзитета у Крагујевцу. Такође, деканка Милошевић је афирмативно говорила о туристичкој понуди, потенцијалу и развоју Врњачке Бање као атрактивној туристичкој дестинацији.