Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

У Котору одржан радни састанак у оквиру пројекта ЕПЕмод

9. 07. 2019

У оквиру билатералног пројекта под називом Један приступ формирању модела за вредновање практичне интернетом подржане наставе (енг. eng. An approach to forming a model for evaluating a practical Internet based education, aкроним: EPEmod), почетком јула у Котору је одржан други радни састанак чији су носиоци Поморски факултет и Факултет техничких наука у Чачку.

На радном састанку  проф. др Аленка Миловановић и проф. др Данијела Милошевић са Факултета техничких наука у Чачку и др  Татијана Длабач, доцент  на Поморском факултету у Котору, анализирале су полугодишњи рад на пројекту, креиран је план за публиковање досадашњих остварених резултата и размотрен финансијски план за прву годину реализације пројекта.

Том приликом, декан Поморског факултета проф. др Шпиро Ивошевић и декан Факултета техничких наука у Чачку, проф. др Данијела Милошевић разменили су корисне идеје и могућности о сарадњи на будућим пројектима у области електронског учења и заштите података који ће бити од интереса за обе институције. Реализација партнерских пројеката две високообразовне установе резултат је дугогодишње успешне сарадње Поморског факултета и Факултета техничких наука.