Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Završena letnja škola programiranja EDIT

1. 08. 2019

EDIT (Education for Innovative Thinkers) letnja škola programiranja realizovana je tokom poslednje 2 nedelje jula u sklopu kompanije Comtrade i to po prvi put na lokaciji u Čačku.
Značajan broj polaznika letnje škole predstavljali su studenti Fakulteta tehničkih nauka: Djurdja Tanasković, Nemanja Jovanović, Katarina Karić, Zorana Gavrilović i Aleksandar Stanković (demonstrator ovogodišnje letnje škole). Naši studenti su se upoznali sa trenutno najpopularnijim tehnologijama (.Net Core, Angular, Kotlin- Android, kao i sa veoma popularnom Blockchain tehnologijom).
Studenti su svakodnevno prisustvovali predavanjima i imali kvalitetnu mentorsku podršku. U toku dve nedelje polaznici su radili na realnom projektu (ove godine je to bio projekat firme “Vanderlande”, za transport i skladista, odnosno praćenje isporuke paketa sa jedne lokacije na drugu, ili popularno rečeno preuzimanje poslova koje nude “brokeri” od strane “shippera”- onih koji imaju mogućnost transporta paketa i izvršavanja posla).
Studenti su bili podeljeni u dva tima i stekli su iskustvo kako rada na udaljenim lokacijama, tako i rada u timu sa do tada nepoznatim ljudima. Ono što je čar koju ova organizacija nosi sa sobom, jeste druženje kroz tim building i druge aktivnosti i dogadjaje, zabava, nova prijateljstva i sticanje jednog neprocenjivog iskustva koje je za cilj imalo pravilno usmeravanje buduće karijere naših studenata.