Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Поклон Vtool-а за стицање практичних знања студената

29. 11. 2019

Захваљујући Компанији Vtool из Израела са представништвом у Београду, недавно је на Факултету техничких наука у Чачку отворена нова лабораторија за коју је Vtool донирао вредну рачунарску опрему и материјал за обуку инжењера у области верификације хардвера. Лабораторија за пројектовање и верификацију опремљена је као резултат сарадње Катедре за рачунарско и софтверско инжењерство са компанијом Vtool у оквиру које је иновирани курикулум предмета „Пројектовање VLSI система“.  

Захваљујући тој иновацији студенти ће стицати практична знања која су потребна за инжењере у области верификације и пројектовања дигиталних система. У процес извођења наставе и практичних вежби на ФТН биће укључени инжењери верификације са вишегодишњим искуством, запослени у компанији Vtool.

 

Иначе, захваљујући успешној сарадњи са Факултетом техничких наука Vtool је отворио канцеларију у Чачку где су запослени дипломирани инжењери ФТН.