Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

ОДРЖАН МЕМОРИЈАЛНИ ТУРНИР „АЛЕКСАНДАР АВРАМОВИЋ“

28. 10. 2021

На теренима Спортског центра „Младост“ у Чачку  одигране су завршне утакмице у малом фудбалу у оквиру Меморијалног  турнира „Александар Аврамовић“, који je организовао Студентски парламент Факултета техничких наука у Чачку. У овогодишњој спортској манифестацији учествовале су екипе је које су чинили студенти академских и струковних студија Факултета техничких наука и Агрономског факултета. 
 
 
Коначни победник овогодишњег турнира је екипа ФТН Чачак, друго место заузела је екипа Монтана, док је трећу позицију заузела екипа Радоиња. Најуспешнијима на турниру награде је уручио проф. др Мирослав Бјекић. 
 
 
Према речима председника Студентског парламентаУроша Глишића, одржавањем ове и сличних спортских манифестација негује се традиција коју су почеле претходне генерације студената ФТН, промовише се здрав стил живота младих и међу студентима се развија пријатељство и тимски дух.
Меморијални турнир се традиционално организује у знак сећања на једног од најбољих студената Електроенергетике Александра Аврамовића, кога је у тренутку изненадне смрти од факултетске дипломе делио само дипломски рад.