Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Кинеска компанија нуди плаћене стручне праксе студентима ФТН-а

25. 05. 2022

На Факултету техничких наука у Чачку одржана је презентација компаније Yanfeng Seating d.o.o. Студентима је представљен програм плаћених стручних пракси које ова компанија нуди, а позив је отворен за студенте завршне године свих образовних профила основних и мастер студија.   
 
 
Своје искуство у овој компанији студнетима су пренели студенткиња која је сада на пракси и њен ментор.  Они су истакли своје задовољство условима у овој компанији и позвали студенте да се пријаве на програм плаћене праксе.  Број запослених у Yanfeng Seating  у Србији је око 130, а планирано је да до краја ове године број запослених буде и 200. 
Компанија Yanfeng Seating је глобални добављач аутомобилских компонената, са присуством на три континента (Азија, Европа и Северна Америка) и преко 100 локација у Кини и свету, а од 2020. године проширила је своје пословање гринфилд инвестицијом у Србији. 
 
Отворене позиције за праксу  су инжењер квалитета, инжењер токова материјала, инжењер за управљање пројектом процесни инжењер и инжењер пред-серијске производње. Више информација о условима конкурса  и начину пријаве на линку http://www.ftn.kg.ac.rs/docs/54755-Yanfeng%20program%20strucnih%20praksi.pdf